U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

vElden Totaalplan

 

Wat houdt het vElden Totaalplan in?

Er zijn veel mensen, die door wat voor een reden dan ook niet in staat zijn om òf opzien tegen het leegruimen van kamers en het verwijderen van de oude vloer.                                   Met het vElden Totaalplan kunnen wij u dat werk uit handen nemen.                                         Ook kunnen wij zoveel mogelijk snoeren wegwerken als daartoe de mogelijkheid is.               Voordat de meubels weer op de plek teruggezet worden voorzien wij deze, indien u dit wenst, van viltjes zodat de vloer zoveel mogelijk beschermd wordt.                                           En wilt u graag nog iets opgehangen hebben aan de muur of plafond, dan kunnen we ook dat voor u doen. Hierna wordt de ruimte nog gestofzuigd en het vElden Totaalplan is klaar.

 

Alle punten nog even samengevat.

 

- Meubels verplaatsen.

- Oude vloerbedekking verwijderen.

- Oude vloerbedekking afvoeren naar afvalverwerkingsbedrijf (stort).

- Snoeren zoveel mogelijk wegwerken.

- Vilt plaatsen onder meubels.

- Het ophangen van een schilderij aan de muur.

- Het ophangen van gordijnrails aan plafond.

- Ruimte stofzuigen.

 

ps. het één en ander is afhankelijk van welk type vloer u uitzoekt. Neem contact met mij op en vraag naar de voorwaarden.